Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Beteende utan leende.

Människan är en dömande varelse som i flock anpassar sig efter gruppens normer för att bli accepterad, detta medför konsekvenser.

Hon sa, han sa om henne och honom och det tror jag på efter som jag känner den som sade det till mig, så går ruljansen i vårat samhälle, totalt utan förstånd att ställa sig frågan till kjellkritik.

Om människor kan förstå att man ska börja en mening med, jag tror, jag anar eller jag misstänker att hon eller han.... då är det en korrekt men i verkligheten så kastar folk ur sig att han/hon är, har gjord, gör osv... det blir smutskastning och det förstör folks liv!

Sveriges rike har stiftat en lag mot smutskastning eftersom det anses förstöra folks liv i form av förtroende och anseende och den lagen heter förtal, finns inga konkreta bevis om det som påstås och eller om något som är preskriberat så kan det falla inom lagen förtal vilket är straffbart i domstol.

Det är en ond cirkel som förmodligen aldrig kommer att försvinna men någon kanske tar till sig det.När vinden viner så att det svider det är då vi endast är individer.
Skywalker är medlem sedan 2016 Skywalker har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren