Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN II

Det vanrykte av förtal, det skönas attraktiva elegans, och subtila sensibillitet, förorsakats av underlägsen avund, från det rent avskyvärda frånstötande, blir föga åtråvärt, av sin attityd, och den enda reaktion det möter, är det ädelmodigas medlidande, med de mindre lyckade i naturens slumpartade generering.

Att förväntas rättvisa till var och en, efter förtjänst, blir mest en besvikelse, i den orättvisa naturens slumpartade metamorfos.

För de som har någon Gud, kan ju alltid skylla på att det är hans vilja, om det nu kan vara till någon tröst.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren