Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN VIII

Poesihungern var alltid stor i poesiverkstan, och nattetid var det alltid fest, där man konsumerade all slags poesi som hade tillräcklig potential nära poesislukande hjärnor, som borrade sig in i den innersta essens av varje poets andemeningen, där varje dikt utgör tecken på liv, som förbrukat av läshungern.

Oftast blott ett minne kvar, om ens det, för det ska mycket till för att mätta den omättliges Poesihungern, som vanebildad likt opieatens ständiga rus.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 367 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren