Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN VI

Han hade samlat på sig många kranium genom åren, som gott och väl skulle kunna konkurrera ut katakomberna i Paris, men de flesta mals ner till flis för att användas i excorsistiska besvärjelseritualer.

Läsarnas blankpolerade kranium placerades efter läsning på störar i rad, likt lyktstolpar vilka leda upp till diktarens poesiverkstad, som för att ge en hint om var verksamheten är förlagd.

Dessa kranium är de vars tidigare hjärnsubstans var otjänligt att söka projicera en transplantation av sin poesi på, så de urgröptes istället och blev ämnade bidra till utdrivning av det onda.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren