Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN VII

Det arkeologiska arbetet fortgick alltjämt i poesiverkstan, där de fann en fras här och en metafor där, och lite osammanhängande idiom utspridda lite hursomhelst, som de i en syntax av lexem söka sammanlänkade i någon sorts begriplig logik.,med focus på att söka hitta de mest pregnant idiomen, där de mest påtagliga lär vara från livets begynnelse med födslo och dödsögonblickets ordlösa vällust och dödsskri.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg