Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN IX

När det blivit skumt ute och mörkret spridit sig begav sig poesi arkeologen till kyrkogården gravkapell och försedde sig med nödvändigt material till sin samlade forskning.

De flesta av gravvårdarna var förfallna och bortglömda, så det var som ett smörgåsbord för den kräsne arkeologen poetiska smak.

Att bli kär i en dödskalle är den generera de populationen hos penetrerande nekrofiler, som tagit över världsherravälde efter döden.

Sexorgierna i underjorden lär därtill vara av det mest groteska där de hungrigt suga ur varann must och märg in på bara benknotirna, utan att ge något tillbaka, där likskändarnas afton aldrig ljusnar i gravarna djup.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 426 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren