Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN X

I poesiverkstan fortsatte den poetiska verksamheten med att stycka dikter till aforismer och maximer.

Det sågades, bankades, slipades, hyvlades och filades nätter och dagar igenom, tills dikterna var förvandlade till något helt annat än de en gång var och blev nånting annat än vad de kunnat bliva.

I poesiverkstan sorterades nu benknotor, kranium och hjärnsubstans er där blodstanken var till brädden fylld medan dödskallarna log brett på sina hyllor.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg