Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN XI

Poesiarkeologens senaste fynd var nu ett jättekranium vars poetiska hjärna antas vara den hitintills största som påträffats i den poetiska världen.

Efter detta fynd blev det fest i poesiverkstan, där de kalasade på poet hjärtan och hjärnor, och nöjde sig bara med det bästa varvid resten kastades som pärlor åt svinen.

Det blev tolv glada dödskallar i fack, som i en förstenad dödsdans, erhöll kontrakt med arkeologens poesiverkstad, där poesi värdig sitt namn, ska kännas som en näve knyter sig i anus, dock ej lämpad för barnaarsel.

Den ska kännas som ett operativt ingrepp utan bedövning, en rotfyllning, en tandutdragning, en sträckbänk.....

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 426 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren