Publicerat
Kategori: Dikter

DEN TATUERADE ORMEN XII

Den betänksamme flanören stannade till vid ett bokantikvariats skyltfönster där han fäste blicken på ett människokranium.

Därpå finner vi den eftertänksamma flanören i sitt hotellrum sittandes med kraniumet framför sig på bordet.

Han förundras och fantiserar över den hjärna som däri bott och nu är borta och endast ett hålögt tempel återstår, tömd på allt.

Det visade sig vara flanören själv.

Men i underjorden är det livat med orgier utan like bland de tvåkönade överlevarna.

Som kärleken är blind, döv och stum, är den androgynt excentriska narcissismen den största bland kärlekar, för den bedrar aldrig sig själv.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

På andra plats denna veckan: