Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Det förflutna visar ingen hänsyn när det återvänder!

Folk gillar inte när man förändras, kanske till det bättre,de säger att dom gör det, men det är inte hela sanningen.För det dom då måste göra är att ändra tankesätt och syn på andra vilket innebär att dom måste själva ändras. Folk kommer aldrig glömma det du en gång var, det du en gång gjort! Dom vill glädja sig åt ditt missöde, dom vill se ner på dig som ligger, Bara för att man en gång levde på andra sidan lagen så betyder det faktiskt inte ATT MAN INTE KAN FÖRÄNDRAS OCH VÄXA MED SITT NYA JAG! Allt eftersom livet flyter på blir minnena av hur det faktiskt var svagare och mer otydliga för varje dag. Att jag har levt i den kaosen och ångesten jag gjort, känns mer och mer avlägset. För mig är det skitfarligt att glömma bort all smärta och elände hur de egentligen såg ut när jag kommer in i mitt esse . . Min beroendeperson är en listig och slug jävel som letar efter varje tillfälle han kan för att trycka vansinniga tankar in i mitt huvud. Visst, han håller sig borta mer nu, än förut, men min hjärna är så fucked att belöningssystemet fortfarande minns hur det var när jag förut fick den där lilla stunden av lugn. De där få minuterna "då" som stängde av omvärlden.Bara att minnas vilket jävla helvete jag levde i, med lögner, svikna förtroenden, tårar,en ständig jakt och ett kaos inombords gör att jag kan känna mig extra tacksam för hur mitt liv ser ut idag.För många är det jag har idag en självklarhet, men för mig är det ren och skär lycka.

D e t g ä l l e r a t t v å g a v ä l j a r ä t t v ä g . . .

Lägger ut mina livsberättelser från en tung period innan jag fann jesus.
Sara hjorth är medlem sedan 2019 Sara hjorth har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg