Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Dränkt

Det är en stor våg som sköljer sig över mig. För stor för att lyckas undkomma och för kraftig för att kunna andas igenom. Den dränker mig mer och mer för varje gång, mina lungor fylls mer och mer av det salta vattnet från mina tårar. Det blir tungt att andas, och för varje andetag är jag beredd att ge upp och låta vågorna ta över. Jag är beredd att låta dem vinna. För vad har mitt hjärtas slag för kraft jämfört med vågornas hårda slag, det skulle krävas en stark atletisk gudinna för den uppgiften. Jag andas ännu, men jag känner hur mina lungor sakta men säkert börjar ge vika för de salta, tunga vågorna. Snart är jag en dränkt fläck på den kalla ensamma klippan, utan kraft och utan hopp för mänskligheten. Snart är jag ett med de salta vågorna.

Vill att det jag skriver ska tala för sig självt.
Lovisa Nilsson är medlem sedan 2018 Lovisa Nilsson har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren