Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Dränkt

Det är en stor våg som sköljer sig över mig. För stor för att lyckas undkomma och för kraftig för att kunna andas igenom. Den dränker mig mer och mer för varje gång, mina lungor fylls mer och mer av det salta vattnet från mina tårar. Det blir tungt att andas, och för varje andetag är jag beredd att ge upp och låta vågorna ta över. Jag är beredd att låta dem vinna. För vad har mitt hjärtas slag för kraft jämfört med vågornas hårda slag, det skulle krävas en stark atletisk gudinna för den uppgiften. Jag andas ännu, men jag känner hur mina lungor sakta men säkert börjar ge vika för de salta, tunga vågorna. Snart är jag en dränkt fläck på den kalla ensamma klippan, utan kraft och utan hopp för mänskligheten. Snart är jag ett med de salta vågorna.

Vill att det jag skriver ska tala för sig självt.
Lovisa Landqvist är medlem sedan Lovisa Landqvist har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren