Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Drop, drop, drop...

Med ett hårt hugg i ryggen och sedan kniven in i magen, De ger allt vad de tål, för när man är arg existerar inte lagen. Blodet sprutar och rinner, men jag har någonstans att vara, Hoppas att jag hinner, mitt liv tävlar mot klockan bara. Jag måste komma fram innan allt är försent, jag måste fortsätta röra på mig, Jag vet att mitt drömmande alltid varit skevt, men jag måste tillbaka till dig. Men de slutar inte vara vilda, för att jag var på fel plats vid fel tillfälle, Är vi och djur verkligen så skilda? Jag kommer aldrig hinna till ditt gömställe. Jag vet att du ville göra det svårt för mig, men inte såhär, För det bästa måste man kämpa för enligt dig, men du planerade inte att dem skulle vara just där. Jag blöder till döds, men jag ångrar inte det jag gjorde. Vi gör misstag från dagen vi föds, att skämmas? Ingenting vi borde. Mitt blod det flyter ut från min kropp, Det låter så högt, drop, drop, drop jag flyter bort.

Jag är en 16 åring som älskar att skriva och hoppas på att en dag bli författare. Jag skriver historier hela tiden och blir inte hindrad av min psykiska ohälsa ^^
Mental kamp är medlem sedan Mental kamp har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg