Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Du & Jag

Vad är kärlek egentligen?

Handlar det om att stå ut med en person i flera år? Att säga "jag älskar dig" minst en gång per dag? Jag har varit kär en gång. En gång.

Det fungerade inte. Det krossade mig i så många bitar. Jag är rädd för att bli kär igen. Jag vill inte bli kär igen. Hon ville inte ha mig, så vem skulle egentligen det? Vad säger att dom andra jag träffar inte kommer att göra samma sak?

Jag behöver uppmärksamhet och kärlek. Kanske lite onormalt mycket, det är därför jag pussar mycket och är väldigt mysig mot tjejer jag ligger med. Jag behöver det. Jag är beroende av det. En gnutta kärlek från dig motsvarar en natt med någon som inte är du. Det är därför jag gör som jag gör. Jag kommer inte över dig. Även fast det var så länge sedan. Jag önskar bara att det kunde bli som det en gång varit. Du och jag. Tillsammans. Där jag kände fjärilar i magen Så fort jag träffade dig. Där kvällarna jag spendera med dig var lika bra om inte bättre än dom med mina kompisar. Jag kände mig hemma. Bara mysa, älska varandra, Gå på bio you Name it. Det var fan bland det bästa jag visste. Att vara med dig.


Bara dig.

Lyssna gärna på: If I ain't got you - James bay samtidigt

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg