Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

Du satt mitt hjärta i brand

Första gång jag såg dig var du 14 jag var 12. sålde kakor med skolan. våra blickar möttes .du ville att jag skulle se dig. Stylade med cykel. Skateboard. Sen blev jag äldre. börja samma skola. Du var storebrorsan. Den snyggaste på skolan. Du var kaxig du var svår 14 15 år. Jag ville vara där du var. att du skulle se mig. Blev som besatt. Kan han inte se mig? Ibland när våra blickar möttes var det som eld i luften. Du var het jag blev het du borde ha kysst mig. Fotbollsplan vid skogen. hockeyn. stranden. Viken där du bodde. Sommaren gick fort. Ville vara där du var ville bara röra dig. Beröra dig.
Bli rörd av dig. Jag var annorlunda kanske var du rädd att vara med mig för jag var hatad. blev ratad. Du blunda. Hittade andra som var snygga som modeller medan jag drömde. om dig. Blev galen. Ville imponera. Hypnotisera. kyss mig eller dör jag. jag vill inget mera. Enda gången du visade att du ville ha mig. du ville jag skulle komma ut från discot. Glasrutan skiljde oss åt och du gestikulerade bankade och bad mig komma ut. Vågade inte för du var full och med dina vänner. 14 år du var 16. Hade jag gått ut kunde du varit min. Tårar på kind. Nästa dag i skolan fanns jag inte mer. Du tittade ner.mötte inte min blick. Nästa vecka var du tillsammans med henne igen och hon blev ditt allt. Den som fick dig på fall. Tiden gick och det var år. Såg dig igår. Du såg mig och log som en sol och sa hej. Och min inre 14 åring dog av lycka.

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg