Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Elden inom mig

Det är elden inom mig som bränner i bröstet, glöden gav mig kraften att slita ifrån det bistra i livet genom att blicka ut genom fönstret Med sjumilakliv dundrar jag ut ur ett liv och som ångrar dom val som har riktats mot krig På vägen från ånger sjunger jag sånger när väskan är och förblir packad med sorger När mitt hjärta brakade ut och jag brakade ned, frågade jag viljan att rätta till mina fel Glöden slog följe även om det dröjde men lärde att livet handlar om försök, inte följder Viljan tog ut det giftiga spjutet som utskjutande spred missär i det som är det sjuka i nuet Glöden läkte, det sår där blodet vräkte och varnade mig sedan om att inte vara mjäkig Tiden läker inte alla sår Det är viljan och glöden som fäktas mot döden i stråkljud och månljus som vittnar till vem som blir bödeln. Elden, den brinner, inom mig, i mitt sinne Jag andas Jag stärks av det dystra som nalkats JAG LEVER

Skriven av: Kenny Steen

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg