Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

En sommarkväll

Fönstret står på glänt och släpper in den tidiga sommarkvällen. Det är en sommarkväll just därför att himlen är turkos, kärran är lagd och doften från den är starkt närvarande. Det svaga dunket av musik och glädjerop hörs från stan, men även bilar som brummar.
Det slår mig att bilar aldrig låter så på dagen, utan på kvällen lever dem sitt bästa liv, dem skiljer sig från naturens tysta än dånet på dagarna. Det är som att man uppskattar allt lite mer. Allt lite mer nervkittlande. Och just därför allt lite skörare och skönare. Som den där handen som kliar min arm lätt, så att man får gåshud. Som den där kyssen i nacken som gav mig rysningar. Det rosa, det oranga. Så där känns det.

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren