Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

En stjärnhimmelsskådare

Jag letade efter en mening, jag var en sökare, en stjärnhimmelsskådare Jag suktade efter en annan tid En tid som tillät drömmare att växa och ta plats I världen Och en tid där godhet värderades som pengar Man gav nästan upp sig själv i syfte att bli rik Jag försvann till en plats där allt var enkelt Det fanns inga ångestfyllda beslut att ta Inga rädslor, ingen oro inför morgondagen Jag glömde bort hur man letade, hur man drömde För det fanns ingen mening med att inte leva där man var När tankar blir meningslösa och ord blir stumma Vad tjänar det då till att minnas det som varit? All tid i världen vävs samman Och blir till ett

Jag är en sökare som flyttat till Frankrike och drömmer om att tillföra något till världen genom mina ord och min konst.
S.L. Ekström är medlem sedan S.L. Ekström har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg