Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Ens djupa tankar och allt dvs allt för oss människor på denna planet??

Har du någon gång varit så lycklig samma sekund efter vilja gå på en serimödarsvandring i gamla skogens förre detta värd , men är sökandet efter den optimala glädjen så viktigt för den optimala livskraften eller är det optimala ett liv att styras av andras delning av deras glädje verkligen din, bara för en storskala?? är det på samma dragningskraft för individ ,är känd?? eller visar eller visat offentligt ?? livets fråga för vissa??

Hej johan forssell heter jag och i process och försöka bli konstnär och närmare bestämt en skulptör dvs skapa skapelser monster och annat i lera och måla dom och målar tavlor i akryl och olje färg och även tecknar i blyers och kör akvarel när lusten finns dvs kör det mesta :) men tycke även väldigt mycket om att skriva sanna mindre romaner dikter eller bara grejer som ploppar upp i huvudet och önskar att man tar tiden och gör den boken som man funderat på och gör dvs skriva om sin barndom
johan forssell är medlem sedan 77.1 johan forssell har 16 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg