Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Ett annat liv en annan tid

?En annan tid ett annat li?v.

Förlåt mig för att jag var för ung för att se vad vi hade, förlåt för att jag var för ung för att finnas stark vid din sida när du verkligen behövde mig där.

Ett djupare förlåt för vad jag sen gjorde mot ditt hjärta och dig, för att i mitt ungdomliga förvirrade sinne bli av med dig just där och då.

Så här ett par år senare med erfarenhet & lärorika läxor en mognad med insikt och ett helt annat helhets perspektiv så är resultet och verkligheten den att jag valde bort det finaste jag någonsin haft.

Hade jag kunnat veta, haft ett facit, kunnat förstå då det jag nu vet, vart den jag är nu då hade du kanske ännu vart min.
Då hade jag aldrig valt att mista dig iallafall.

Skulle jag kunna gå tillbaks i tiden och ändra på något skulle jag förhindra slutet på "vi?" förhindra slutet på "oss?".

Detta faktum får mitt inre att skrika & vråla av smärta, ånger, skuld, förtvivlan & en ÖNSKAN så desperat!!!

Förlåt från djupet inom mig?

Efter alla år har jag insett att inget kommer fylla upp tomrummet som blir större och mer påtagligt med tiden efter dig ingen kommer kunna ersätta dig.

Hur gott livets andra sidor än är och kommer kunna bli kommer du alltid saknas och en del av livet kommer därför alltid fattas, Du.

Förlåt mig

Jag Saknar Dig

Jag saknar dig så otroligt mycke

Skriven av: Natalie

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

På andra plats denna veckan: