Publicerat
Kategori: Dikter om livet

fångad av tiden

Så lät jag mig fångas av tiden och det som var klart och tydligt fick en grumlighet jag hade allt i mina händer, jag visste vartenda hemlighet. Men tiden visade mig sin kärna och hur den blir till allt jag trodde var fast blev rörligt och tiden står aldrig still den formar nya mönster den gör nya spår om det gått en timme, om det gått ett år. tiden du har kommer aldrig mer tillbaka så du ska ta vara på den du får en del har kortare stunder än andra ja det är bara så en del har svårt att veta hur de ska få tiden att gå så lät jag mig fångas av tiden och jag ska göra det igen och igen tiden är i ständig rörelse och jag med den.

Glad , energisk 45- åring uppvuxen med 8 syskon,mång faceterad,kamelont,diplomat, älskar livet,har en förkärlek till det melankoliska i musik och poesi. månar om miljö och hälsa ,vänner och det vackra i livets små & stora ting.
Karin Hell är medlem sedan 92.3 Karin Hell har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg