Publicerat
Kategori: Dikter om livet

" Farsan och ja."

Farsan och ja, gick ut och spelade boll på våran gård en da, tanterna tittade ut och sa kan du vara riktigt klok? Jäntan ska ju leka med dockor, din tok! Farsan låtsades intet höra Det som sas gick ut genom hans vänstra öra. Vi hade roligt varenda da, Farsan min och ja. För tanterna var det en riktig plåga, på intet vis skulle farsan våga, ifrågasätta deras syn på saken,. stängde så genast fönstret på raken. De behövde inte ens sova på saken Så gick då min barndom, rasande fort, farsan är borta jag är kvar, men minnena lever, fortfarande kvar. Nu går jag till graven sätter en ros. borstar bort bladen, vattnar ibland smeker varligt den gråa stenen med min pappas namn.

Jag är pensionär och har börjat skriva sedan några år tillbaka. Är gift har tre vuxna grabbar, 3 barnbarn och som grädde på moset 3 stycken barnbarnsbarn! Arbetade tidigare som områdeschef inom omsorgen, håller på att skriva en roman om en förståndshandikappad grabb vid namn Peter. Skriver noveller och dikter om det mesta som kan ske i livet. Har fått en del publicerade i olika veckotidningar. ?>
Gun Kihl är medlem sedan Gun Kihl har 20 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg