Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Förälsken och förödelse

Förälskelse är som att vara hög på droger, förälskelse kan få dig att glömma ditt beroende, förälskelse är som att vara hög på dig. Att du en gång varit kär i kemikalier har bytts ut mot den finaste kemiska bindningen, mellan dig och mig, nämligen älska.

Så som jag älskade dig har jag inte ens älskat droger och som narkoman förklarar det mycket. Jag förstod inte detta när du fortfarande fanns här. Då ville jag ha känslan dubbelt av både dig och droger jag klarade mig bara ett tag med enbart dig men så när du försvann har jag fyllt på med allt som man kan hitta. Cannabis, amfetamin, kokain och diverse smärtstillande en kemisk kärlek som efterliknar din.
Men det hjälper inte längre för som jag beskriver så är kärlek och droger samma sak.

Varje gång jag blir hög för att glömma dig kommer alla minnen tillbaka av dig och vår kärlek för det känns lika dant. Att vara förälskad i dig känns som varje bloss på spliffen, som varje lina på spegeln som varje meter i pumpen. På toaletter på krogen någon gång runt 12.10 kan jag alltid träffa dig. Du är sensuell och lika dyr att ha med att göra som smyckena jag en gång köpte till dig. Jag kommer alltid kunna känna din kärlek varje gång jag drar en lina eller tar ett bloss.
Först tog jag allt för att glömma, ett inlärt beteende, att springa runt i en djup dvala, där alla minnen utav det senaste halvåret är helt bluddrigt. På ett halvår utan dig hann allt gå åt helvete. Bäng konstant, nya straff, nya livsval. Men i allt kaos när det är som mest kan jag se din siluett. I det högsta och djupaste ruset känner jag av en känsla som jag för inte så länge sen bara associerade på en person. Nämligen du, du min älskling, hur du genuint älskade mig, lovade att aldrig lämna mig. Min kärlek till dig var äkta och destruktiv men det finaste jag gått och kommer få. För det blir ändå aldrig lika destruktivt som nu när jag vet att du hittat till någon annan, som du får läka eller bli läkt med. Vår kärlek är samma känsla som jag nu får varje gång jag försöker glömma dig med droger, ett självrättfärdigande, jag vet att drogerna inte får mig att glömma dig, dom får mig enbart att tänka på dig. Låt detta begravas i tårar eller rader av saknad.
Hög och du, har för alltid blivit synonymt med varandra

OBS! STAY CLEAN, DONT DO DRUGS.

Skriven av: GripenmedK

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg