Publicerat
Kategori: Dikter

Handlingsförlamad

Att sticka paneler till tröja till klockan 3 på natten ...men ändå vara handlingsförlamad. Att städa och skrubba vrår och kanter ...men ändå vara handlingsförlamad. Att skapa kulinariska mästerverk ... men ändå vara handlingsförlamad. Att läsa ut en bok på en kväll ...men ändå vara handlingsförlamad. Att stressa, lägga upp måsten på bordet ...men ändå vara handlingsförlamad. Att vilja ändra, ta tag i och göra ... men ändå vara handlingsförlamad. Att känna att en inte duger och vara handlingsförlamad.

Plats för spontana flyktiga tankar och funderingar. Sådant där som kommer till en på promenader när stressen för sig lite för ihågkommen och livet känns lite tungt och klurigt. Resonerar det med någon annan så är det väl ett plus.
Saganomsaga är medlem sedan 84.2 Saganomsaga har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg