Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Har du inte alltid

Har du inte sett mig krympa. Har du inte varje dag passerat mitt bo och har du inte i ditt sökande efter fulländning övergivit mig.
Har du inte alltid vetat. Har du inte varje tidpunkt tillåtit en mer av mina drömmar att fly mitt sinne.

Har du inte bevittnat. Har du inte i ditt öga fångat en gnutta av medömkan för mitt omfångs skull.
Har du inte alltid anat. Har du inte gråtit en tår för min knappa styrka och har du inte alltid känt hur jag sakta vittrat.

Har du inte alltid varit nära. Har du inte förmått mer än mig och har du inte alltid töjt allt av dig för att visa dig vidsträckt.
Har du inte alltid bedyrat. Har du inte vid någon stund önskat sätta mig på en höjd eller ämnat att framställa mig vingar.


Har du inte alltid sagt att du älskar mig.

Jag är väl en person som är driven av en inre glöd som jag inte än har lärt mig att tygla till min fördel och förhoppningsvis till andras glädje. Då jag är en konstnärlig person kan jag vara väldigt speciell och besvärlig stundvis men jag försöker att leva i verkligheten såväl som i mitt sinne där jag skapar världar som jag hoppas att kunna en vacker dag våga sätta ord på och visa för dem som önskar se.
Skyle är medlem sedan 2017 Skyle har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren