Publicerat
Kategori: Dikter

HJÄRNANS FÖRVECKLADE LABYRINT

När de förvecklade hjärnornas tarmar, veckade ihop sig i ett krampaktigt och invecklat bryderi över tingens ordning, utvecklade det sig till invecklade förvecklingar av de mest enkla ting, att framstå mer invecklade än de i själva verket var. Vad som ur ändtarmen komma är av naturliga skäl en nödvändighet, men det som komma ur hjärntarmen är för det mesta en onödig geggamoja som endast skapar tarmvred i hjärnornas förvecklade labyrint. Det finns alltför många sådana hjärnor som fastnat i nåt veck, slagit knut på sig sjäkva, gått in i väggen eller hamnat vilse i sin egen hjärnas oändliga labyrint av passager. *

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg