Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Hotel Gripen

4 dygn i mig själv, jag trodde det var allt, men ut kom något annat. Vad jag var och vad jag är, en vag skepnad av allt. Tankarna får inte plats, jag är naken. Greppet om min hals.
Den feta damen avgör mitt öde. Den senile mannen är mitt försvar
4 dygn i enbart mig själv, allt är bara jag och ingen är allt. Vem är jag nu? Den feta damen med ett leende av smuts. Allt är relativt, boven är du boven är jag. Den feta damen avgör och den senile mannen är mitt försvar.
jag möter mig själv i en instängd box, jag går och ja går men står ändå still. Paniken blir min vän och rädslan min framtid. det finns inget ljus förutom genom sprickan jag ser. vill vara stark, skita i allt men allt ja ser är den feta damen och hennes tro på patriark.
Du står för dig själv separerad från allt hoppet är inge vidare starkt. Falska leenden, ljud av hopp. något vakna insikt är allt, du är den du är ensam är stark.
väntar på sömnen som Hotel gripen har tatt.

Skriven av: en av de många

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg