Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Hus av minnen

I denna plats som vi har skapat här med dig och mig, kan du säga vad som helst och jag kommer inte att överge dig. Avklä de värsta som du kan ha tänkas gjort. Se mig hålla dem upp mot ett ljus utan att ens rygga tillbaka. Banden som går från ditt hjärta till mitt har bundit mig villkorslöst. Allt som du är, är allting som jag någonsin behöver.

Mitt hem som jag försökt att hitta hela mitt liv har jag funnit med dig. Du har fått nomaden i mig att bygga ett hus och stanna. Och som mina ögon värker med tyngden av ogråtna tårar, du är mitt hem, förstår du inte det? Jag förlåter världen för att den har dig.

Jag skulle kunna hitta dig med mina ögon stängda, och i mina drömmar är det precis vad jag gör och för att du är en dröm, sover jag mycket. Min älskade vän, du förtjänar den kärlek som endast poeter pratar om, och för evigt hoppas jag på att giva dig just det.

- A

Jag ber till universum att någon ska finna de texter som jag har skrivit i min ensamhet.
Angelina Lundström är medlem sedan 2022 Angelina Lundström har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

På andra plats denna veckan: