Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

I boken som jag läser

I boken som jag läser där står det Klart. Att du och jag är inte samma Art. Från olika världar, ja till och med Planeter. Venus och Mars, det är så de heter.
Jag läser noga och vill så gärna Förstå. Hur vi kan få det bättre, vad vi tillsammans kan Uppnå. För min högsta önskan Idag, är att det för alltid ska vara du och Jag.
Att vi har problem kan inte Förnekas. Och det är alltid samma mönster som Upprepas.
Om vi förstod varandra bättre, skulle det lösa Allt? I boken som jag läser är det en viktig del, Framförallt. Men att förstå varandras olikheter är ett jobb för Två. Om du inte bryr dig, vart hamnar vi Då?
Så ofta vill jag bara släppa allt och gå vidare med mitt Liv. Slippa ångest och smärta. Kanske hitta mitt eget Driv. Men trots allt är det fortfarande så, att min högsta önskan Idag, är att det för alltid ska vara du och Jag.

Kvinna i 40 års åldern med två stora barn och en sambo. Har precis upptäck vilken terapi det är att skriva. Skriver om det som behöver komma ut. Och sånt som intresserar mig och är aktuellt just nu.
Anna Maria Simeonidis är medlem sedan 2021 Anna Maria Simeonidis har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren