Publicerat
Kategori: Dikter om livet

I en värld

Vi lever i en värld där all kunskap är en sökning ifrån dig, i en värld där mycket information är anpassad för att vägleda dig in i en illusion där makthavarna kan påverka dig efter deras behov. I en värld där det är enklare än någonsin tidigare att hitta människor tvärs över världen som tänker lika som dig, där dina värderingar, principer och preferenser stämmer överens med deras, i en värld där du äntligen känner dig del av en grupp. I en värld där du inte längre förstår dig på människor du växt upp med för att dom inte tycker & tänker som dig. I en värld där du har hundratals vänner men känner dig mer ensam än någonsin. När ensamheten sakta kryper sig fram så ber du dina vänner om ett digitalt hjärta. Jag vill leva i en värld där kunskapen är en gåva för den lyhörde I en värld där information är transparent så vi kan påverka våra makthavare efter våra behov. I en värld där vi beundrar varandras olikheter där dina värderingar, principer och preferenser inte behöver stämma överens med mina för att bli accepterad. I en värld där du alltid vart del av en grupp, i en värld där man kan gå olika vägar men fortfarande vilja varandras bästa I en värld där vi skulle ge vårt hjärta för att se dom vi älskar le igen.

Skriven av: José

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg