Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

I GODA VÄNNERS SÄLLSKAP

Jag sjunker sakta in ett glatt brus av alkohol och skapar en kärlek till ljusshowen som utvecklas utanför mitt fönster med galaxer trotsandes svarta hål precis som jag trotsar tråkiga nätter månen min eviga förälskelse ljuser starkare just nu än den största supernovan musik ekar mellan väggar och sätter en ton till mitt underland utan nån hattmakares hjälp solen vågar inte visa sig inte när jag är vaken inte när mina spöken reciterar samma poesi som Edgar Allen Poe eller Bruno K Öijer med en glad underton trots dikternas innehåll

Jag är en svensk poet/författare/konstnär som älskar att skriva. Jag arbetar på att mina dikter och noveller ska vara unika och vackra. Med ett gammalmodigare språk och motiv som: livet, fantasi, filosofi. Jag vill att det jag skriver ska kunna förstås och njutas av, utan att vara alltför flummigt.
Christian Losell är medlem sedan Christian Losell har 10 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg