Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

Ibland

Ibland undrar jag var livet är på väg...
Ska jag följa stigen eller bryta den o gå min egen väg...
Jag har ju alltid trott på att gå min egen väg men jag börjar undra om det är den rätta...
Ibland skulle jag bara vilja följa någon annans väg för o slippa min egen för ett tag men jag är medveten om att det aldrig slutar bra så varför gör jag då det?
Ibland önskar jag att någon kunde följa min väg, följa mig vart jag än går o inte bara det men att vi kan göra det till våran väg! Våran väg till glädjen och lyckan.
Jag känner att det är min tur nu, jag vill inte alltid vara den som är stark ibland vill jag bara krypa ihopa till en liten boll o känna mig liten. Känna att jag har någon annan jag kan lita på, känna att jag kan berätta mina innersta drömmar och förhoppningar för. Känna att någon annan kan berätta sina för mig så att vi kan göra dom till våra.... Ibland känner jag så, ibland känner jag att det är bäst att hålla dom för mig själv...
Men vad vet jag kanske finns du där redan eller så har jag inte träffat dig än eller så finns du inte alls...
Ibland undrar jag....

Skriven av: Ökänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren