Publicerat
Kategori: Dikter om döden

Infinity

Jag är arg. jag är arg för att jag vet, att en vacker dag kommer jag att vara djupt begraven under denna jord, och ingen kommer längre att ens minnas mitt namn. Inte för att det är ett faktum som går någon miste. Men vad är egentligen att leva ett liv som en arbetarmyra i en stack, man bidrar till samhället med sin beskärda del, och sen vad? Det är frågan jag ställer mig ofta. Vad händer sen. När min familj och alla som bryr sig om mig är borta, vem är jag då? Ingen alls. Hitler var en hemsk man, på många sätt. Men ändå är han den person som får allra mest uppmärksamhet i vår världs historia. Han dör aldrig. Men för oss andra, vi så kallade neutrala människor, medelklass människor, Svensson människor. Vi kommer aldrig att komas ihåg. Är det meningen att man bara ska acceptera livet som det är, och döden som den inte är? Det finns ett ordspråk som lyder, hjulet snurrar men hamstern är död. Människor dör, nya föds, livet på jorden fortsätter. Men jag är fortfarande arg.

Skriven av: Siri

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg