Publicerat
Kategori: Dikter

Jag älskar dig

Jag gör det jag gör för att jag vet att det får mig att må bra. Jag använder mig av vad jag vill för att få mig att må bra igen. Jag tycker om att må bra, det är en kännsla jag vill ska stanna hos mig och inte en kännsla jag vill behöva jaga för. Lite av det goda smakar alltid bättre när man tar det när det smakar som godast, för mycket så tappas smaken och man kan ibland glömma att man ville ge det till någon annan. Alla vi känner olika krav på oss själva, vi alla vill kunna prestera för att visa att vi kan och att vi bryr oss. Människan rör sig frammåt för varje dag med tre steg, vi går fort fram och ifall vi känner oss osäkra och otrygga så får vi inte stanna upp. Utan vi ska se fram och lära oss utav de som går framför oss. Låt inte kännslan av att inte kunna prestera så som de runtomkring dig gör få dig på dina knän. Vi alla vill vara starka för att kunna hjälpa de vi älskar och värderar, låt dig våga lita på de i din närhet och dina fötter får fort upp den fart du känner finns inom dig. våga tro på att du är lika stark och har samma förmåga att vara någon annans ben för en omväxling. Det du ger kommer tillbaka till dig på ett sätt eller det andra. Oroa dig inte för att bli utnyttjad, de du hjälper kommer aldrig att glömma det du gjorde för dom. En gengäld kan komma från många olika håll, och komma när du känner att det behövs som mäst. Du är vacker om du känner dig vacker, alla människor är vackra men det är för få som vågar visa det. Du kanske värderar de som finns runtomkring dig, men låt det inte bero på en saknad hos dig själv. Visa oss vem du är och våga känna dig stolt, du är fantastisk även fast du inte förstått det ännu. Jag älskar något och jag finns där när det än behövs, även fast du är rädd och ensam så vill jag att du ska veta att du alltid har någon och någonstans att vända dig mot. Om du känner som jag, ständigt har en tanke på att ge. Aldrig ge upp och låta dina svaga sidor framhävas och dina starka hålla dig uppe. Så tycker jag att du ska visa för oss vem du är och vad du känner, vad vi betyder och varför vi gör det. Så kommer vi aldrig att glömma dig, du kommer alltid att bli älskad för den du är och ingen annan. Du är den vackraste blomman på kullen. glöm aldrig, spara det i hjärtat för där kan det förbli. Jag älskar.

Skriven av: Allow003

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Skogstokig

Roger Skoog : Författare, skribent, musikälskare och boksamlare. Bloggar regelbundet på "Den Skogstokiga Bloggen" och har även hemsideportalen "Skogstokig Förlag": https://skogstokigforlag.com/…

Skogstokig

På andra plats denna veckan: Fredrik Trulsson