Publicerat
Kategori: Dikter om döden

Jag håller på att drunkna

Har ni någonsin känt att ni faller ner i ett evigt hål? Känt som att ni drunknar i ett hav av mörker? det har jag, och har gjort det i många år nu. Jag har aldrig tänkt på att skada mig eller börja med dumheter. Men sen en kille i mitt kvarter tog en överdos på grund av ett krossat hjärta, har jag funderat och funderat och jag vill verkligen börja med saker jag inte får som att dricka sprit. Jag vågar inte ta upp detta med någon och mår sämre och sämre för var dag som går. Hur ska jag ta upp det, hur ska jag klara av att nå upp till ytan. Kommer jag någonsin nå upp till ytan utan att försvinna i mörkret för all framtid. Kommer jag någonsin kunna laga min spricka i mitt hjärta. Jag vill inte finnas i denna hemska värld.

Kanske inte riktigt en riktigt dikt men det var så skönt att få släppa ut allt inom mig gällande död.

Jag är i ett dåligt tillstånd och skriver här för att släppa ut min sorg från mitt hjärta. (14 år)
Emma är medlem sedan Emma har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg