Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Jag öppnar min hand

Jag öppnar min hand och sträcker den mot din så om du bara vågar ta emot min gåva blunda om du är rädd så blundar jag också Så öppnar du din hand så försiktigt och jag lägger min gåva mitt i din hand som jag knyter igen tyst och försiktigt när jag ser en liten springa i dina ögon Jag tittar och ser att du stänger dom igen och vänder mig om för att gå när jag hör att du säger Tack jag vänder mig och vinkar innan jag går

Gunilla Eborn

Status: Guld författare

Gunilla Eborn heter jag bor på Södermalm i Stockholm och är både farmor och mormor. Jag älskar att skriva och mest från hjärtat och har ca 800 texter. Har fått ca 90 tonsatta av Melin och Jerndal och finns på Youtube och Reverbnation och 5 noveller utgivna. Det är ett behov hos mig när hjärtat svämmar över.
Gunilla Eborn är medlem sedan 188. Gunilla Eborn har 156 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg