Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Jag vill inte ha din fattigdom

Jag vill inte ha din fattigdom Du vill ha trygghet Vet du vad trygghet kostar? Kanske inte för en som är rätt i sin utveckling Som bara mest känner för "lite trygghet" Kristensson, Vet du vad trygghet kostar? Vill du ha trygghet? Trygghet för inte bara dig utan de sjuka - Alla Vet du vad det kostar? För dig och Moderaterna kostar trygghet kanske inte så mycket - den är överblickbar Men trygghet för de sjuka, för de i Sverige invånare kan du inte räkna på. Vad vet du om den personliga tryggheten? Jag vill inte ha din fattigdom Trygghet kostar men du vet inget om allas vår trygghet. Lägg ner skämtet om trygghet- att vi ska skapa trygghet Jag vill inte ha din fattigdom Din trygghetsnarkoman Jag vill ha utveckling men den fixar jag själv. Jag köper inte ett stort samhällspaket för utveckling.

Skriven av: Lisbet Ramqvist

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg