Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Jens-Martin

Dikt till Jens-Martin.Jens, vet du hur mycket du betytt? För om jag talade om det för dig, det plus alla andra ifrån klassen, då skulle du nog övertalas att stanna. Och om någon skulle djävlas med dig, skulle alla i klassen kämpa och slåss för din skull, för du har lärt oss allt i livet vi kommer behöva att veta, och du har fått oss att känna att tillsammans kan människor bli starkare än om de väljer att tiga i det tysta, och att tiga i ensamheten. Jag älskar sättet du sa att jag dög. För det är inte många som ''duger '' idag, inte här i -------- ! Här måste alla vara lika gråa och svarta som alla andra är. Men du kom in till vår stad och du gav oss färgen vi aldrig sett förr. Och för det behöver du verkligen en eloge. Så en dag, då vet jag att jag ska ge dig revansch. Om jag någonsin skulle kunna göra något för att hjälpa dig, då tvekar jag inte att göra det! Du skapade en otrolig tillhörighetskraft som gjorde oss till en familj! Jag är överlycklig att du gav mig tillbaka hoppet och viljan att skapa ett bättre samhälle. Och du har hjälpt mig att utvecklas. Och att tro på mig själv för jag kan ju om jag vill något.
Att du ska åka, det gör oss alla obehagliga till mods... hoppas nu bara att du får en otroligt fin resa vidare i livet och att allt det som du vill ska ske, att det sker dig. Det förtjänar du!

there is a lot i've got to say
Snowangel är medlem sedan 83.2 Snowangel har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck