Publicerat
Kategori: Juldikter

Juldikt

Skrivit en jul dikt .
Julen närmar sig med språngande steg och julens alla julgranar glimrar och tindrar som ett barns ögon gör. Jag känner doften av dom nybakat pepparkakorna och doften av min mammas goda julskinka hon har fixat och älskar julmusten som bubblar så härligt i min mage. Gillar dom varma och kärleksfulla färgerna vi har till jul, röd jul är så mkt mer en kärlekens färger . För mig var jul Aldrig dom där julklapparna som var så stora och intressanta Inslagna, för mig var julen att jag fick träffa mina nära och kära det var kärlekens färg och det glittrande julkulornas färger.

Hej heter Alina är 38 år gammal och hållit på skriva poesi i många år på min fritid. Min dröm är att ge ut poesi böcker både i bokaffärer och på nätet .
Poeternas lilla Örebroare 83 är medlem sedan 2021 Poeternas lilla Örebroare 83 har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg