Publicerat
Kategori: Juldikter

Juldikt

Skrivit en jul dikt .
Julen närmar sig med språngande steg och julens alla julgranar glimrar och tindrar som ett barns ögon gör. Jag känner doften av dom nybakat pepparkakorna och doften av min mammas goda julskinka hon har fixat och älskar julmusten som bubblar så härligt i min mage. Gillar dom varma och kärleksfulla färgerna vi har till jul, röd jul är så mkt mer en kärlekens färger . För mig var jul Aldrig dom där julklapparna som var så stora och intressanta Inslagna, för mig var julen att jag fick träffa mina nära och kära det var kärlekens färg och det glittrande julkulornas färger.

Hej heter Alina är 37 år gammal och hållit på skriva poesi i många år på min fritid. Min dröm är att ge ut poesi böcker både i bokaffärer och på nätet .
Poeternas lilla Örebroare 83 är medlem sedan 83.2 Poeternas lilla Örebroare 83 har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Piraya73

En kvinna mitt i livet som lever med psykisk ohälsa. Har så länge jag kan minnas använt skrivandet som min terapi. Varje fredag kommer jag även att publicera mina fredagstankar, där jag bollar mina…

Piraya73

På andra plats denna veckan: Fredrik Trulsson