Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Kära Far

Jag har länge sökt efter tryggheten som du misslyckades att ge mig, du som alltid skulle finnas vid min sida. Du som för alltid skulle ha min rygg. Du som skulle beskydda mig. Den personen som jag skulle se upp till i mitt liv. Men du är inte denna personen. Istället så lämnar du mig, ensam & sårad. Utan att ens själv märka det. Du sårade mig redan som liten, och de ärren kommer alltid att finnas kvar. Någonstans i mitt huvud kommer ordet alltid finnas, det ord som tar mest skada. Ordet som får mig att tvivla på mig själv, och tvivla på om det någonsin skulle finnas någon som älskar mig för den jag är. Du har fått mig att skydda mitt hjärta så pass mycket, att jag istället har blivit osäker på vem jag är & hur jag ser ut. Ändå beter du dig som om inget har hänt, som att allt är som vanligt. Men det är de inte. Och kommer aldrig att vara det igen.

En dikt & novell inspirerad tjej.
Linda är medlem sedan 2016 Linda har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg