Publicerat
Kategori: Dikter

Kärleken till oss

Vi möttes på vägen kanske vi var trägen Att våra vägar förenade efter årtionden av försenade Onda tungor får pyra vår kärlek ingen styra Många år vi vandrat inga hårda ord klandrat Inslag av värme och bus livet är ett lyckorus Kärleken har fyllt livet inget tas för givet Varje dag ny upptäckt fylls en frisk fläkt Jag bästa för dig rask och söt tjej Än glöder kärlekens dille mig min fantastiska kille, Gråa hår och åldersveck gör kärleken mer käck Vår ålder sig påmind vår starka kärlek medvind

Gift, tre vuxna barn och bor i Nybro. Född och uppvuxen i Kiruna.Tycker om att skriva och spela dragspel. Promenader i skog och mark med hunden Gunnar. Turer med husbil. Har tidigare arbetat som handläggare för LSS och handikappfrågor. Skriver insändare och debattartiklar för att påverka, så frön till våra folkvalda politiker.
Yvonne Malmgren är medlem sedan Yvonne Malmgren har 61 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg