Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Kärlekens mörker

Jag går in på tinder swipear lite höger och lite vänster. Skriver fram å tillbaka med olika killar rätt tråkiga konversationer men fortsätter prata ändå. En av konversationerna va rätt rolig, han påminner lite om dig. Jag slutar prata med honom börjar må illa. Går in på snapchat istället, söker på ditt namn på kartor för att se vart du är och kunna avläsa vad du gör. Ganska ofta är du med henne. De gör ont i bröstet, hjärtat å enda ut u fingertopparna. De kommer några tårar och jag skrikgråter tyst med hela min kropp. Syrran är ju bara några meter bort och hon får ju inget veta. Att jag är kär i dig, kär i en idiot men främst i någon som inte är kär i mig. För du är kär i någon annan, hon som du lämnade mig för. Du börjar gilla henne sa du och helt plötsligt bor ni typ ihop. För mig går det för fort. Jag kan inte hantera det. Jag vill fortfarande bara kyssa dig och aldrig släppa taget. Men du kan inte ens kolla på mig. Så fort du ser mig flyr du det är nog det som gör ondast. Att du inte ens kan möta min blick och le, jag som älskade ditt leende. Jag som älskar ditt leende. Fan fan fan. Hur kunde allt bli så fel. Fan fan fan jag orkar inte mer.


Moa Linnea är medlem sedan 2019 Moa Linnea har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg