Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Killen som håller i hela mitt hjärta med sina vackra händer

Du vet Dagen du kolla på mej och sa ”jag älskar dig” för första gången. Och hela min kropp exploderades av känslor. Att man varje dag sedan dess fått känna samma känsla, är fan det bästa som finns.

Detta ögonblick var ett år sedan nu och jag börjat tveka på att dagen jag slutar bli kärare i dig någonsin kommer att dyka upp. Du är allt jag någonsin vill ha, allt jag någonsin drömt om och att kommer föralltid älska dig villkorslöst. Att få vara här med dig nu gör mig så tacksam, Hur lyckligt lottad är jag som sitter här med killen som håller i hela mitt hjärta med sina vackra händer.

Att veta att någon älskar mig lika mycket som jag älskar dej, är helt obeskrivligt, Och så pårikigt något bara kan bli. Du är det första och sista jag tänker på varje dag.

Du vet hur jag funkar bättre än mig själv, och jag vet hur du är, min lila retsticka. Vi lär oss acceptera varandras styrkor och svagheter dag för dag och jag älskar att se oss två växa ihop.
Jag fullkomligt älskar varenda del av dej, trots hur galen du gör mig i bland försvinner jag lika snabbt in i dina armar igen. Jag hade pårikigt kunnat dö för dig, jag dör för dig. *********jag älskar dej

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg