Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

Knacka på din dörr


Ibland tänker jag att jag ska gå och knacka på din dörr. Fast det är så längesen så tänker jag att du kanske öppnar. Tänker att du kanske bara varit bortrest och kommit hem. Vet att det inte är så men den känslan kommer ibland.
En önskedröm.

Tomrummet kommer alltid finnas även om såret är läkt. Tomheten efter dig som var solen i mitt liv. Ingen har som du gjort mig så glad. Varit så rak och ärlig och så uppmuntrande. Ingen har blivit så arg på mig men älskat mig ändå. Ingen kunde dansa med sån glädje som du. Din mat ska vi inte tala om.

De flesta älskade dig utom dom som inte klarade av din ärlighet för att dom inte levde ärligt själva. Jag älskade dig och kommer alltid att göra och jag vet att du älskade mig. Visst har det funnits och finns andra i mitt liv. Men jag saknar Dig
Ingen kan ersätta dig
Känner att du vandrar bredvid mig och blir glad bara av att tänka på dig
En dag möts vi igen

Gunilla Eborn

Status: Guld författare

Gunilla Eborn heter jag bor på Södermalm i Stockholm och är både farmor och mormor. Jag älskar att skriva och mest från hjärtat och har ca 800 texter. Har fått ca 90 tonsatta av Melin och Jerndal och finns på Youtube och Reverbnation och 5 noveller utgivna. Det är ett behov hos mig när hjärtat svämmar över.
Gunilla Eborn är medlem sedan 2015 Gunilla Eborn har 156 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren