Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Lite saker jag tkr människor gör fel..

Något jag tycker människor gör fel är följande:

Du kan inte be någon om en gentjänst om du inte erbjuder något tillbaka.

Du kan inte klaga på att världen är en jävlig plats, ett kolossalt skämt.
Om du inte är med och förbättrar

Du kan inte säga att människor inte får ha sina egna åsikter för i Sverige har vi yttrandefrihet.

Du kan inte bli bitter för att du älskar någon som har gått vidare. Du kommer också gå vidare och ty då kommer inte vara lätt för den enskilda.

Du kan inte vara sur och avundsjuk självisk bara för att din kompis har andra färdigheter än dig och ibland må hända att hen är bättre än just DIG. Det kan vara så enkelt att hen har effektiv inlärning och att hen är duktig på det ämnet. Vi alla är duktiga på något så gläds för hens färdighet och var stolt för det du lyckas med.

Du kan inte säga att det är lätt att vara modell? För har du provat att vara i en modells kropp och i situation med BMI och att räkna kalorier varje dag?

Skratta inte åt en person med anorexia eller bulimi... Är en allvarlig ätstörning personen i fråga har inte valt att hamna där. Varje dag är en balans mellan liv och död. 'Och bulimi är hetsätning det är jobbiga perioder för båda sjukdomarna. Och gällande bulimi så är det likt en robot kroppen gör att du hamnar i stunder emot vad du egentligen vill. Så skatta inte och döm för guds skull inte.

Du kan tycka men du får inte låtsas
Att idolisera en kändis är fullt normalt men du kan inte säga att artister är åtskilda från oss för i princip så är vi alla lika mycket människa.

Du kan inte säga att du kommer att bli en viss sak om du inte agerar. Du måste kämpa för att livet ger dig inte saker gratis. För då skulle mer än halva populationen vara miljardärer om inte rikare.

Skriven av: Anonym M-lettan F :)

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren