Publicerat
Kategori: Dikter

Mer än vad du tror

Jag är förivrad och orolig över vad vet jag inte riktigt, jag är rädd att jag kommer hamna i samma position som innan, jag är förivrad och orolig över vad vet jag inte, jag tittar på alla runt omkring mig och jag vet längst ner är de också rädda,förvirrade och oroliga men jag kan inte rå för att se de som patetiska människor och jag vill inte bli som de, knäckas över det minsta lilla hinder som kommer i vägen men jag är rädd,rädd för att det här har redan knäckt mig, jag är förivrad för jag har ingen och berätta det för och jag är orolig att det här är bara början.

Jag är sårad…. för de jag har visat en gnutta av min hemlighet har svikt mig, jag är arg för att jag litade på andra och visade min svaghet jag är förband och trött på att bli utnyttjad,kommer till mig för att berätta om alla dina problem och så fort problemen är över är det som om vi aldrig kände varandra,

Alla läger en mask över deras ansikten för att inte vissa sig sårbar, en mask av leende och vänlighet eller en mask av ilska och hat men jag kan inte lita på någon längre jag är rädd att min närmaste vän ska hugga mig i ryggen om jag gör ett litet misstag, människor är så själviska oavsett vad vi säger, vi vill bli förlåtna för våra misstag men inte förlåta andra.

Jag är inte trött på livet men trött på människorna runt mig, jag är så fruktansvärt rädd jag kommer förlora dig men skulle jag säga det skulle du tycka jag var en drama queen, jag vågar inte säga det jag verkligen vill så jag säger allt annat med hög röst så att ingen hör rösten bakom den. Jag vet min vän att du själv har det jobbigt, jag vet min vän att vi är så olika o jag vet min vän du gör ditt bästa och jag kommer alltid älska dig men jag är rädd min vän om vi fortsätter så här kommer vår vänskap att knäckas, jag är rädd att det kommer sluta på ett fult sätt, så jag försöker dölja mina tårar med min röst och min röst med ett leende, för jag vet inte hur du tänker och jag skulle kunna döda för att veta vad du tänker.

Skriven av: ökänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg