Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Mer än vad du vet

Min kära,

Det har gått för lång tid utan att dina läppar berört mina. Min mun har inte hållit tyst om dig sedan du kysste den och tanken på att du kan kyssa den igen har inte lämnat min hjärna, som inte har slutat att tänka på dig sedan långt innan någon kyss. Du är det enda som mitt hjärta ber om. Din kärlek har gjort mig självisk. Jag kan inte existera utan dig – jag är glömsk för alla de saker förutom att se dig igen – mitt liv verkar stanna där – jag ser inte längre. Du har absorberat mig. Jag är avundsjuk på kläderna du bär som får beröra dig på de ställen dit mitt sinne endast drömmer om att få se. Jag har blivit galen. Jag kan inte längre glädjas åt de saker som jag förutom tyckt om då jag vet att du finns. Min kropp skriker efter att få vara dig nära.

Jag kan inte vänta tills då höstlöven försöker att efterlikna färgen på dina ögon, men misslyckas så eländigt, för ty det skulle det vara omöjligt att försöka skildra en sådan djuphet som dina ögon besitter. Jag kan inte vänta på att vintersnön ska lägga sitt tunga täcke över dig och mig, vilket får oss att ligga närmare än någonsin tidigare. Värmen från dina händer smälter den eviga frosten på min hud så att vårvindarna blåser igenom igen. Nu är det sommar. Solen har brunat färgen på mitt hår till den bruna nyans som jag vet att du gillar mest. Jag älskar dig tills då jag drar mitt sista andetag, tills de sista tankarna korsar mitt sinne, till sista sekunden av mitt liv. Jag älskar dig så högt som min själ kan sväva upp till himlen, och så lågt som min själ kan röra havets djup. Jag väljer dig. Och jag kommer att fortsätta att välja dig om och om igen, utan paus, utan tvivel, i ett hjärtslag kommer jag att fortsätta att välja dig. Jag kommer att älska dig mer än vad någon annan har gjort förut. Allt som du är, är allting som jag någonsin behöver.

Så, till dig, min älskling, jag vill ha dig, och bara dig, föralltid och jag hoppas att du nu, vid slutet av detta brev förstår hur skräckslagen jag är för ditt svar. Men endast den blotta chansen av att du kan bli min möter min skräck. Kommer du inte och träffar mig snart?

För alltid din,
Angelina

Jag ber till universum att någon ska finna de texter som jag har skrivit i min ensamhet.
Angelina Lundström är medlem sedan 2022 Angelina Lundström har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren