Publicerat
Kategori: Dikter

Min olyckliga kärlek!

Jag hade en chans men jag slarvade bort den. Det var dem där svåra tre orden som jag ej kunde säga. Jag vet inte varför det var så svårt. Men för mig är det så stora ord.. Och jag antar att jag ville vänta på rätta ögonblicket att sitta ner och se dig rakt i ögonen och säga dem. Men jag väntade för länge. Du gick vidare med någon annan och lämnade mig med dessa tre ord. Jag vände ryggen till för att jag tänkte du skulle ändå stanna och kämpa för min kärlek. Men när jag vände ryggen tillbaka var du borta. Jag fick se dig med någon annan och jag tappade allt hopp som jag hade. Ni kysstes och du var lycklig.. Så lycklig som jag aldrig kunnat göra dig. Ni är nu tillsammans och vill visa hela världen er kärlek. Jag insåg att jag förlorade dig i den stunden. Stunden som var fylld med ett brustet hjärta och tårar. Men även fast någon annan tagit dig finns det en sak du aldrig kan ta från mig. Och det är min kärlek till dig.. Jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt. Jag ska vara stolt och svälja min gråt.. Jag kommer inte att glömma dig min prins. Den dagen jag slutar andas tar min kärlek för dig slut.. All min kärlek och all min sorg är på grund av dig. Jag är ledsen för att jag insåg försent hur mycket jag älskade dig och att mitt hjärta alltid kommer att vara ditt. Jag trodde aldrig att du skulle lämna mig men nu när du har gjort det får jag lära mig att acceptera det. Kärleken har gått och det har du med, kärleken är borta och det är du med, kärleken kommer aldrig tillbaka och inte du heller. Förlåt för att jag inte såg vad som höll på att hända mellan oss. Jag har lärt mig min läxa nu.. Jag ska aldrig mer tro på kärleken, det gör för ont!

Skriven av: LinnPaldanius

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg