Publicerat
Kategori: Juldikter

Min tro på Julen

Jag bär på en längtan, en längtan som jag inte kan beskriva. En längtan som jag inte kan förstå. Och en längtan som få mig att vilja tro. Tro att en dag så kommer saker och ting att bli bättre än vad dem är nu. Tro att en dag så kommer ett ljus att sprida sig över vår jord. Och det ljuset kommer att ta bort all ondska från vår jord. Och ersätta det med Kärlek och Godhet istället. För det är det som är min tro på Julen. Att saker och ting kommer att bli bättre än vad dem är nu. Och när det väl blir så kommer det verken att finnas nån ondska eller nåt lidande på vår jord igen. För det är det som är Julens sanna budskap till oss. Att saker och ting kommer att bli bättre än vad det är nu. Och när det väl blir så kommer det verken att finnas nån ondska eller nåt lidande på vår jord igen.

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg