Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Mina känslor

Förlåt men jag kan inte sluta tänka på dig släpper dig än dag men sen ser jag dig igen och jag blir så kär att jag inte kan tänka på något annat än dig hela tiden och sen går du hem och då längtar jag efter att se dig igen och sen när jag ser dig le så smälter jag hela tiden och blir helt borta och vet inte vad jag ska göra för att få dig gilla mig men jag väntar till de är min tur även om de tar hela mitt liv så väntar jag för att jag kanske inte är den snyggaste killen men jag är den ända som är kär i dig på riktigt och skulle göra allt för dig. Och de gör så ont när jag hör att än kille dissar dig för att dom måste ta chansen på en sån fin tjej som dig för de finns bara än som du. Och om dem inte gör de så är dem dumma i huvudet och vet inte hurså vacker och fin person du är och dem kan dra åt helvete för dem vet inte hur man tänker. För du är den finaste och roligaste och vackraste personen på jorden som jag mört och jag vill aldrig att du ska bli sårad av nån tönt som inte tar chansen på dig för då förtjänar han inte dig.

Skriven av: Rasmus Beglund

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren