Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Mitt barn

Jag är ledsen mitt barn, att din familj inte ser ut som de flesta andras. Att du förmodligen kommer fråga om varför din mamma och pappa inte bor ihop. Jag är ledsen att jag inte kan berätta hela sanningen om varför det är såhär i din familj. Din pappa är världens bästa pappa men han och mamma kunde inte leva ihop längre. Du skall veta hur efterlängtad du var och hur mycket vi älskar dig båda två. Jag är ledsen att du får byta hem varannan vecka, att du inte får vara på ett och samma ställe hela tiden. Men det finns fler som älskar dig, som vill se dig växa upp än din mamma och pappa. Du har turen att ha två familjer, två ställen du kan kalla hem och vi alla älskar dig villkorslöst. Så bli inte ledsen mitt barn att din familj ser ut såhär, du är lika älskad trots att din mamma & pappa inte lever tillsammans. Vi alla jobbar hårt med att du alltid ska känna dig trygg hos oss båda. För du betyder allt för oss, för din mamma & pappa så var inte ledsen.

Skriven av: Marre

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren